Skat varsler mod disse Black Friday tilbud

Skat varsler mod disse Black Friday tilbud

Manchet: 
Hvis du planlægger at shoppe via internettet på Black Friday, opfordrer Skat dig til at være opmærksom på told.
image title: 
Dmitriy Shironosov/123rf.com
I dag er det Black Friday, og hvis du ikke orker fyldte butikker og meterlange køer, kan du i stedet shoppe via internettet.

Hvis du planlægger at få fingrene i nogle af de gode tilbud online, er det vigtigt, at du tjekker hvor varen bliver sendt fra, hvis du vil undgå, at betale et ekstra gebyr.

”Det er vigtigt at holde øje med, hvilke lande varerne sendes fra, for elles kan de gode tilbud på nettet vise sig at blive en dyr fornøjelse. Fragtfirmaet sørger for, at der bliver afregnet told og moms. Og de tager også et gebyr for dette arbejde. Så hvis du vil undgå uventede ekstra regninger, skal du tjekke, hvilke lande varerne bliver sendt fra,” skriver Preben Buchholtz, underdirektør i SKAT, i en pressemeddelelse ifølge BT.

LÆS OGSÅ:Black Friday: Butikkers snedige kneb snyder dig

For hvis du køber varer, der er fra lande uden for EU, kan du risikere, at der kommer told og moms oveni. Hvis en varer koster over 1150 kroner kommer der told oveni, og koster den over 80 kroner kommer der moms oveni.

Desuden skal du også betale særlige afgifter på varer som spiritus, kaffe og slik.

Foruden Skat opfordrer betalingsservicen Nets også kunder til at være ekstra påpasselige, når de handler online på Black Friday, fordi kriminelle og svindlere særligt er på spil i dag. Det skriver BT.

Skal du shoppe online i dag?

BT 
 
Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat